Jdi na obsah Jdi na menu

NABÍDKA SUBSTRÁTŮ

Substrát pro borůvky a jiné kysel. rostliny

Substrát pro borůvky je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s vhodnou kyselostí. Je obohacen hnojivem se základními i stopovými živinami. Substrát je přednostně určen pro sázení a přesazování kanadských borůvek a dalších kyselomilných rostlin. Balení 40 litrů.

Substrát pro jahody a jiné drobné ovoce

Směs vytříděné světlé a tmavé rašeliny a jílu, obsahuje nezbytné stopové prvky, zajišťuje optimální provzdušnění kořenového obalu.

Substrát pro surfinie a petúnie

Substrát pro surfinie a petunie je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny. Pečlivě vybrané surovinové složení substrátu zajišťuje optimální složení. Substrát je obohacen hnojivem se základními živinami a nezbytnými stopovými prvky. Kromě základních prvků (dusík, fosfor a draslík) obsahuje substrát také železo, které přispívá ke správnému růstu surfinií a petunií.

Substrát pro bylinky

Substrát pro bylinky a zelené hnojení je speciální substrát určený pro pěstování mnoha druhů bylinek – zeleného koření, jako jsou majoránka, pažitka, bazalka, máta, libeček, řeřicha, saturejka, dobromysl, rozmarýn, petržel, kopr a další druhy aromatických bylin. Balení 10 litrů.

Substrát pro palmy

Substrát na palmy a pokojové rostliny je určen pro pěstování zelených pokojových rostlin, kvetoucích pokojových rostlin a palem. Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny, reakce substrátu je upravena vápencem, substrát je obohacen hnojivem se základními i stopovými živinami potřebnými pro růst rostlin. Předností tohoto substrátu je obsah čerstvého jílu, který má pro pěstování rostlin vynikající vlastnosti.

Substrát pro rajčata, papriky, okurky

Substrát pro rajčata, papriky a okurky je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny a čerstvého jílu. Je obohacen základní dávkou kvalitního zásobního hnojiva s obsahem nezbytných stopových prvků. Toto unikátní složení substrátu zajišťuje optimální provzdušnění kořenového balu a zvyšuje jeho schopnost maximálně přijímat obsažené živiny. Balení 40 litrů.

Substrát pro trávníky

Substrát pro trávníky je vhodný k použití především při zakládání nových travních ploch, ale i při opravách, obnovách a dosetí stávajících trávníků. připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny, prosetého a tříděného křemičitého písku, jemně mletého dolomitického vápence a je obohacen hnojivem se základními živinami a stopovými prvky. Použitá směs rašelin zajišťuje výbornou jímavost zásobní vody. Balení 40 litrů.

Substrát pro jehličnany a jiné okrasné rostliny

Substrát pro konifery a jiné okrasné keře je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny a je obohacen hnojivem se základními živinami a stopovými prvky. Díky jedinečné struktuře je zajištěn dostatečný přístup vzduchu ke kořenům rostlin a výborná jímavost zásobní vody. Balení 40 litrů.

Substrát pro výsev a množení rostlin

Substrát je určen speciálně pro výsevy a množení rostlin. Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny s upravenou PH reakcí. Je vhodný jak k setí semen, tak i k přepichování řízků rostlin. Balení 10, 15 a 20 litrů.

Substrát pro muškáty a jiné balkónové rostliny

Substrát pro balkonové rostliny je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny. Pečlivě vybrané surovinové složení substrátu zajišťuje optimální složení. kořenového balu. Substrát je obohacen hnojivem se základními živinami a nezbytnými stopovými prvky. Kromě základních prvků (dusík, fosfor a draslík) obsahuje substrát i železo, které zabraňuje výskytu chlorózy (žloutnutí listů). Balení 10, 20, 40 a 70 litrů.

Substrát pro pokojové rostliny

Obsahuje poutač vody, vynikající jímavost vody, zabraňuje vyplavování živin...Balení 5, 10 a 20 litrů.

Zahradnický substrát

Zahradnický substrát je vyroben ze směsi kvalitní světlé a černé vrchovištní rašeliny s přídavkem minerálního hnojiva NPK. Vzhledem ke svému jedinečnému složení udržuje kyprost a vzdušnost půd a zaručuje tak dobrý růst, bohatou tvorbu kořenů a květů u všech druhů rostlin. Zahradnický substrát se používá pro sázení květin a zeleniny, výsadbu okrasných i ovocných keřů a stromů v zahradě. Balení 5, 10, 20, 40 a 70 litrů.

Zahradnický kompost.

Balení 40 litrů s vysokým obsahem organických látek je výsledkem rozkladu rostlinného materiálu procesem kompostování. Půdu obohacuje o humus a dodává jí základní živiny, ale i stopové prvky. Tím vylepšuje půdní strukturu a vytváří ideální podmínky pro život půdních mikroorganismů.

Substrát pro hortenzie. Substrát Forestina pro modré hortenzie je speciálně určen pro pěstování kyselomilných rostlin. Je připraven ze směsi vytříděné světlé a tmavé rašeliny, reakce substrátu je upravena vápencem. Balení 15 litrů.

Substrát pro levandule a rozmarýny. Profesionální substrát je vhodný pro levanduli, rozmarýn, šalvěj, tymián a další středomořské druhy bylinek. Je připraven ze směsi rašelin, lávy, cihlové drti, křemičitého písku a drceného vápence (frakce 1-4 mm). Balení 15 litrů.

Substrát pro vodní rostliny. Balení 15 litrů.

Substrát pro bromélie a orchideje. Balení 5 litrů.

Mulčovací kůra. Balení 60 litrů.

 

 

 
 

Náhledy fotografií ze složky SUBSTRÁTY

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář